Reserveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden

B&B Quinta Das Camellias is niet verantwoordelijk voor schade, verlies, diefstal, ongelukken, etc.
Dit blijft je eigen verantwoordelijkheid, net als thuis.


Het betreden of gebruiken van de kamers/camping/ontbijt- en ontspanningsruimte, de tuin, het zwembad, de barbecue, enz. valt onder de verantwoordelijkheid van de gast/bezoeker.


De reis van en naar Quinta Das Camellias en andere risico's zijn voor uw eigen rekening. Wij raden u aan een reisverzekering af te sluiten.Als u een eigendom van Quinta Das Camellias beschadigt of vernielt, zal u de volledige vervangingskosten (inclusief arbeidskosten) worden aangerekend.
Alle kamers en huisjes zijn niet-rokers, voor rokers is er een mooi overdekt terras.

Reserveringsvoorwaarden
Zodra wij uw reservering hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging per e-mail of per post. Deze bevestiging geeft aan dat uw reservering pas definitief is wanneer een voorschot van 50% is betaald aan onze Belgische of Portugese bank.
U ontvangt dan een tweede bericht van ons ter bevestiging van de ontvangst. De resterende 50% moet 21 dagen voor uw aankomst op dezelfde rekening worden overgemaakt.


In geval van annulering om familiale redenen, betalen wij 50% van het totaalbedrag terug tot 21 dagen voor de reservatie. De borgsom wordt niet terugbetaald. Wij raden u aan hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.De kamerprijzen zijn inclusief ontbijt, voor de cottage betaalt u een toeslag voor het ontbijt. Brood, broodbeleg enz. kunnen vooraf worden besteld tegen zeer redelijke prijzen.De kamerprijzen zijn gebaseerd op twee personen, de vakantiehuis tarieven op het aantal personen per vakantiehuis. Voor last minute boekingen, minder dan vier weken voor aankomst, moet het volledige bedrag in één keer worden betaald.

De huisjes worden altijd per week verhuurd, van zaterdag tot zaterdag. (Tenzij anders overeengekomen).
Uw kamer/huis is beschikbaar vanaf 16.00 uur en u dient uiterlijk om 10.30 uur te vertrekken.

Onze accommodatie maakt gebruik van de Corona annuleringsgarantie, waarbij een eventueel voorschot of reeds betaald saldo niet verloren gaat in geval van een negatieve beoordeling van de reis als gevolg van het Corona virus, en de datum van de reis kan kosteloos worden gewijzigd. (als je in dezelfde boekingsklasse blijft, natuurlijk). Neem contact met ons op voor de exacte details van deze garantie.